Laat je verrassen

door onze smaken

Laat je verrassen

door onze smaken

Waltson chips worden op traditionele, ambachtelijke wijze gebakken zoals de eerste chips in de jaren 50.
Vandaag keren we graag terug naar deze artisanale bakwijze die geoptimaliseerd werd met hedendaagse technieken.
Wij streven naar de perfecte goudgele aardappelschijfjes die hun heerlijke, unieke smaak bewaren.

chips met op maat samengestelde paprikakruiden. Prikkel uw zintuigen bij het proeven.

125g – 40g

chips met een natuurlijke smaak en een ultieme touch van zeezout. Groots in hun eenvoud.

125g – 40g

de perfecte combinatie van twee ingrediënten: zwarte peper en zeezout. Een plezier in de mond.

125g – 40g

een vleugje zeezout & de zachte smaak van balsamico azijn. Dit duo maakt deze chips overheerlijk.

125g

Ontdek hier ons ...

GEHEIM

Voor onze Waltson chips gebruiken we uitsluitend chipsgeschikte en door ons geselecteerde aardappelen. Deze handcooked chips worden in kleine hoeveelheden in hoogkwalitatieve zonnebloemolie gebakken. Telkens als er chips worden toegevoegd, daalt de temperatuur van de olie. Daardoor moeten de chips langer gebakken worden, wat ze extra lekker en knapperig maakt. Na het bakken worden de chips zonder kleur- en smaakstoffen met kruiden besprenkeld en onder beschermende atmosfeer verpakt. Dit na akkoord van onze meesterbakker. Al onze chips zijn allergeenvrij, glutenvrij, vegan, koosjer en halal.

Blijf op de hoogte!

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties.